Prožijte „pátek 13.“ jako v grotesce!

Představení To jsme my! v Divadle Horní Počernice se NERUŠÍ! 13. 3. od 19:30 hrajeme! Splňujeme kapacitu, která umožňuje uskutečnění akce do 100 lidí. Po dohodě s vedením divadla, ale informujeme, že do sálu budou vpuštěni jen diváci s již zakoupenou a platnou vstupenkou. Další rezervace v tuto chvíli nejsou a nebudou možné. Koupě vstupenky na místě též nebude umožněna! Děkujeme za pochopení.

Prožijte „pátek 13.“ jako v grotesce!

Smějete se rádi pověrám nebo literárním klišé? Pátek 13. března přináší jedinečnou příležitost užít si tučnou dávku poctivého humoru a od srdce se zasmát.

Do Divadla Horní Počernice zavítá divadelní sestava Náplavka, která s nakažlivou radostí baví sebe i své diváky – tentokrát s
kabaretním představením „TO JSME MY! NÁPLAVKA GROTESQUE“!
To jsme my!

Náplavka Grotesque je celovečerní kabaretní představení, ve kterém společně s živou kapelou a osobitou scénou hraje hlavní roli inspirace humorem Pierra Henriho Camiho, kterého obdivoval samotný Charlie Chaplin.

V autorské úpravě soubor převypráví několik parodických a fantaskních příběhů. Diváci se mohou těšit třeba na dramatickou pouť chrabrého objevitele, který v jihoamerickém pralese ztratí své pohlavní žlázy.

Podaří se mu získat zpět své mužství? A ocení to jeho manželka a její milenec?

  • Scénář: Jan Burda
  • Scéna a loutky: Mikuláš Kavan
  • Choreografie: Vendula Burger 
  • Hrají: Daniela Smutná, Zuzana Burdová, Zuzana Faldusová, Jan Burda, Hugo Charvát, Jan Carva a Jan Rieger 
  • Kapela: Vít Andršt (kapelník, klarinet a saxofon), Jana Erbenová (klavír), Lada Zumrová (příčná flétna), Jiří Krupička (violoncello), a Filip Zajan (bicí)

Kdy? pátek 13. 3. od 19:30
Kde? Divadlo Horní Počernice

Cena: 190 Kč

Divadlo Náplavka se osvěžujícím způsobem vrací k humoru největších groteskních komiků, a to za doprovodu živé kapely, která vlastními hudebními aranžemi dotváří nezapomenutelný zážitek.

Pro více informací: http://divadlo-lysa.cz
Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji na:

www.divadlopocernice.cz