Pozvánka na Výstaviště Lysá nad Labem duben 2022

Od čtvrtka 21. do neděle 24. dubna 2022 budou probíhat na výstavišti v Lysé nad Labem tyto výstavy

NARCIS

20. výstava narcisů, tulipánů a dalších jarních cibulovin, zahradnické trhy

Ústřední expozicí výstavy Narcis bude jako každý rok obrovské pestrobarevné aranžmá z rozkvetlých narcisů, tulipánů a dalších jarních cibulovin, doplněné okrasnými dřevinami, bonsajemi a dalšími rostlinami.

BONSAI A SUISEKI SHOW
25. MEZINÁRODNÍ VÝSTAVA BONSAJÍ A SUISEKI ČESKÉ BONSAJOVÉ ASOCIACE 2022.

K vidění bude více jak 70 kusů bonsají a cca 30 kusů suiseki. Po celou dobu Výstavy bude přímo ve výstavní hale zajištěna pro návštěvníky odborná poradenská činnost a prodej všeho potřebného pro pěstování a prezentaci bonsají. Každý den bude zajištěn program ve vyhrazeném prostoru haly – ukázky tvarování, soutěž talentů, přednášky o bonsajích, suiseki, diashow a mnoho dalšího.

ELEGANCE – AVANTGARDA

26. veletrh módy, módních doplňků a šperků. Výstava tvorby mladých návrhářů

Na veletrhu se představí výrobci a prodejci z oboru konfekce, textilu, spodního prádla, kožené konfekce i kožené galanterie. Každým rokem se na výstavě prezentuje přes 100 vystavovatelů. Většina z nich jsou české firmy, což návštěvníci velmi oceňují, zvláště proto, že jejich zboží je originální a ceny jsou velmi přijatelné. Vedle textilu a prádla zde najdete i stánky se šperky, módními doplňky a kosmetikou.

REGIONY ČESKÉ REPUBLIKY

21. ročník veletrhu cestovního ruchu – Nejlepší tipy na výlet! Ochutnávky lokálních delikates, cestovatelské přednášky a výstavy.

Kam se vydat na výlet? My víme! Dostanete velkou dávku tipů, ochutnávek a osobních doporučení. Přijďte zažít kraje všemi smysly, ochutnat regionální delikatesy, lokální vína či piva, shlédnout výstavy fotografií z různých koutů ČR, vyslechnout cestovatelské přednášky.

K výstavě již neodmyslitelně patří soutěž TURISTPROPAG s přehlídkou turisticko-propagačních materiálů o Turistickou informaci roku 2022 a Zpravodaj roku 2022.

My přicházíme s pozvánkou k návštěvě výstaviště, kde si o tomto víkendu vybere snad úplně každý.