Domů O projektu

O projektu

Kdo jsme ?

Jsme internetová televize s působností zejména v okrese Nymburk, dodávající hlavně video obsah, zaměřený na lokální témata.

Naše mise

  1. poskytnout lidem, ve spolupráci s městskými úřady, ověřené informace z první ruky a to v kvalitě a rozsahu, který nikdo jiný neposkytuje!
  2. být zástupcům měst oporou při prezentování záměrů, nebo při vysvětlování, mnohdy ne zcela jednoduchých, řešení různých situací
  3. tvořit společně s jednotlivci i spolky „video kroniku města“
  4. v rámci tohoto mikro-regionu pomoci s propagací kulturních a společenských akcí 

Jak pracujeme ?

Obecně lze říci, že si témata pro náš obsah hledáme sami. Při jejich výběru spolupracujeme s vedením jednotlivých měst, aby zpracovávané informace byly aktuální a reflektovaly potřeby města.

Velmi často se na nás, ve místech našeho působení, obrací různé spolky a sdružení, pro které natáčíme nejrůznější videa, nejčastěji pozvánky a reportáže z akcí. Máme-li v daném místě navázánu spolupráci s městem, děláme tuto činnost pro spolky a sdružení zdarma.

Příklady naší práce (formáty)

Rozhovory 

Natáčíme rozhovory se zajímavými nebo něčím významnými osobnostmi ve městě a jeho okolí. Tyto rozhovory mají kolem 20 – 30 minut. Ukázky naleznete zde:

 

Pozvánky na akce pořádané městem nebo spolky, které ve městě působí

Od pořadatelů těchto akcí velmi dobře víme, že tato forma propagace má skutečně velmi pozitivní vliv na návštěvnost těchto akcí.

Pozvánky vysíláme buď v dostatečném předstihu, nebo jako přímý přenos ze začátku akce abychom ukázali konkrétní místo v reálném čase.

 

Přímé přenosy

Přímým přenosům se věnujeme již velmi dlouhou dobu a jsme schopni je realizovat na velmi dobré technické úrovni.

Disponujeme vybavením pro přímý přenos až z 8-mi nezávislých kamer s režií pro střih přímo v místě konání. Výsledný živý video výstup jsme přímo na místě schopni opatřit titulky i grafikou.

Pro města většinou zprostředkováváme přenosy z kulturních nebo společenských akcí – jako jsou například zahájení výstav, různé prezentace a přednášky apod.

Přidanou hodnotou je okamžitá sledovanost a aktuálnost těchto videí.

 

Živě: zastupitelstvo Lysá nad Labem

Zveřejnil(a) Snews dne Středa 26. června 2019


Reportáže

Vybíráme si ty nejzajímavější události ze kterých točíme reportáže. 

Příklady:

 

Ukázka reportáže Živě z místa dění 

Přicházíme s novými nápady / formáty 

Shrnutí zastupitelstva

Jedná se o zkrácený souhrn toho, co se dělo a projednávalo na zastupitelstvu města. Pro občany je tento způsob daleko lépe snesitelný, než sledovat kompletní mnohahodinový záznam ze zasedání zastupitelstva, jako je tomu v jiných městech. Navíc vzhledem ke změnám legislativy, už nebude tyto přenosy v podstatě možné vysílat.

https://www.facebook.com/mestolysanadlabem/posts/pfbid06ttyMpPxYNYDsQ95t4rD9MZVm8vUh7unnsqo3RU5TmTzGtQrAovhnjBTsGg27Eh8l

Kultura

Pasta Oner – Halftime – výstava v Galerii Ludvíka Kuby – Poděbrady

Jakub Smolík koncert Lysá nad Labem 2020

Koncert Ivan Hlas Trio k výročí 17. listopadu

 

 

 

Naše budoucnost

Jsme neustále v procesu dalšího rozvoje, neustále rozšiřujeme oblast našeho působení a přicházíme s novými nápady.

Nové pořady

Chceme jít dál i co se týká naší video-produkce a pouštíme se do nových, náročnějších formátů

Rozcestník (nový pořad Snews)

Sport v našem okolí (nový pořad)

Sportu a obecně sportování se v našem okolí věnuje velká spousta spolků a organizací. Připravujeme nový pořad, který bude tyto sportovní spolky a oddíly postupně představovat.

V budoucnosti chceme uživatelům nabídnout i lokální sportovní výsledkový servis.