Olympiáda v MŠ Dráček Lysá nad Labem 2023

Dnešním dnem, tedy 19.10. byla v MŠ Dráček slavnostně odstartována akce s názvem „Dětská olympiáda. Soutěžit v různých sportovních disciplínách spolu budou 4 skupiny dětí, které jsou rozděleny podle barev tříd, jenž navštěvují.

 

Na slavnostním zahájení si děti společně se svými učitelkami připravili vystoupení, na jehož konci každý tým převzal olympijský oheň a ukázal svým rivalům týmový pokřik.

 

Pro nedočkavé sportovce bylo v areálu mateřské školky už na zahájení připraveno několik sportovních stanovišť. S rodiči si pak malí sportovci mohli na zahradě vysadit svůj strom.

 

V rámci celého odpoledne bylo pro všechny připraveno občerstvení, jehož zlatým hřebem se staly brambory pečené v ohni. Zdali se jednalo o oheň olympijský, není v tuto chvíli naší redakci známo.

 

Celá olympiáda potrvá až do května roku 2024, kdy proběhne slavnostní vyhlášení výsledků, na kterém určitě nebudeme s naší kamerou chybět. Závěrem bychom rádi malým sportovcům popřáli mnoho sportovních úspěchů a hlavně, aby je sportování bavilo po celý zbytek života!