Oslavy VKL Lysá nad Labem

Veslařský klub v Lysé nad Labem v letošním roce oslavil 80. výročí svého vzniku. Hlavní oslavy byly naplánovány na sobotu 21. října v areálu u Labe v blízkosti mostu Bohumila Hrabala, kam se sjelo velké množství pamětníků, jenž v minulosti hájili barvy tohoto velmi úspěšného sportovního oddílu., aby společně se současnými členy a širokou veřejností oslavili toto krásné kulaté jubileum.

Pro ty, kteří v sobotu na „veslák“ v Lysé nad Labem zavítali si pořadatelé připravili zajímavý program, který se skládal ze vzpomínání na minulost v podobě panelů a fotografií mapujících bohatou historii klubu. Pro ty, kteří si chtěli zasportovat byly připraveny veslařské trenažéry nebo cvičný skif. Hlavní atrakcí na vodě se stal závod v osmiveslici, do které usedaly velmi netradiční posádky složené ze současných i bývalých členů klubu. Večerní kulturní program měl na starost Pavel Stříbrný se svým hudebním tělesem.

Závěrem bychom rádi popřáli Veslařskému klubu v Lysé nad Labem minimálně dalších 80 let úspěšného fungování a Vás naše diváky bychom rádi pozvali 24. listopadu do podkroví radnice na Husově náměstí v Lysé nad Labem na společné vzpomínání na osobu Jiřího Vejlupka, který byl jednou z nejvýraznějších postav místního veslování   

Odkaz na tuto akci naleznete zde: https://www.mestolysa.cz/dre-cs/47220-rikali-mu-sefe.html