Sezóna 2024 v klubu Loděnice Benátky nad Jizerou

Dnes tu pro Vás máme jeden tip na skvělé místo, ve kterém se promíchá vše, co máte rádi. Pozveme Vás totiž za sluncem, koupáním, sportem ale i za kulturou. Prostor, který jsme navštívili totiž disponuje vším výše uvedeným a vy se za ním můžete vydat do Benátek nad Jizerou.

Loděnice v Benátkách nad Jizerou, která prošla poměrně nedávno zásadní rekonstrukcí, chystá parádní letní sezónu! Už 30. dubna se otevírají brány a zábava potrvá až do 8. září. Těšit se můžete na otevřený bar, který bude fungovat od rána do večera, takže si vychutnáte své drinky kdykoli budete chtít.

A to nejlepší? Od 30. dubna bude Loděnice otevřena i v týdnu! Takže už žádné čekání na víkend!
Klub nabízí širokou škálu aktivit pro všechny. Ať už máte chuť na koupání, opalování, sportovní vyžití, koncerty, kino a divadlo, skate park, svatbu, firemní večírek nebo ochutnávku vín s cibálovkou, tady si každý najde to své.

Letošní hudební program je plný hvězdných jmen. Během léta se můžete těšit na koncerty kapel Vypsaná Fixa, Wohnout, Horkýže Slíže, Davida Koller, Čechomor, Tomáše Kluse nebo Pokáč, který 6. září sezónu zakončí.

Pro bližší informace o programu a dění v Loděnici navštivte webové stránky https://www.klublodenice.cz/.