Pozvánka na Sportovní den 2022 v Milovicích na Hakenově stadionu

Již popáté se  bude konat tuto sobotu od 14 hodin na Hakenově stadionu Sportovní den pro velké i malé tentokrát s podtitulem Běžíme s Emilem.

 

Jak název napovídá bude celé odpoledne věnováno legendě českého běžeckého sportu Emilu Zátopkovi. Na co se můžete těšit? Děti čekají běžecké závody na oválu, ale nebojte zvládne to každý a odměna nikoho nemine.

Nesmíme zapomínat ani na dospělé, takže tatínkové masírujte svaly, protože i vás čeká běžecký závod, tentokrát opravdu v duchu Emila Zátopka tedy s pneumatikou, poběžíte nejen o nejlepší čas, ale také proti místnímu novodobému Emilu Zátopkovi. Vaše snaha bude náležitě oceněna. Každý kdo překoná čas našeho Zátopka získá metr piv a tři vítězné časy mezi tatínky čekají kromě metru piv i další skvělé odměny například v podobě večeře pro dva a dalších cen. 

Kdo z dětí zrovna nepoběží, ten si může vyzkoušet sportovní disciplíny na stanovištích našich sportovních organizací anebo se vrhnout do útrob největší nafukovací překážkové dráhy v České republice.

K tomu všemu zahrají ve 14:00 kapela Basslake a v 17:00 kapela Civilní obrana. Občerstvení je již samozřejmostí.

Kdo si bude chtít připomenout život Emila Zátopka má možnost od 19 hodin v kině Kulturního domu Milovice kde se bude promítat film Zátopek.